TYPtoTAAL opleidingen
brengt je verder!
Wat zeggen anderen?
Intaketoets
Copyright © 2012
Lex Zwart
info@typtotaal.nl
Gratis proefles met intake-toets. Hiermee krijg je inzicht in de te verwachten besparingen.
Meld je aan!
Innovatie
Dit project is mede gefinancierd door de Europese Gemeenschap, Europees Fonds voor Regionale Ontwikkeling (EFRO) en de provincie Drenthe, Innovatief Actieprogramma Drenthe 2008-2010


Het was heel leerzaam en ben blij dat ik snel kan typen.
Groetjes Marissa

Ik vond het superleuk en kan nu veel sneller typen :) Bedankt!
Groetjes Eline

Lieve Lex en Wilma,
Ik vond het SUPER om bij jullie te leren typen. Het is fijn dat ik nu zo snel kan typen.
Heel veel groeten, Sarah

Het was een goede typcursus. Lex en Wilma hebben ons goed geholpen en het was de leukste typcursus ooit!
Liefs, Fabian

Emma is altijd met veel plezier naar typles gegaan. Fijne begeleiding en aardige docenten. Thuis heeft ze gemiddeld 15 minuten per dag geoefend, niet erg veel, maar dat was genoeg.
Inez Jensma

Voor de 2de keer heb ik mijn 2de dochter bij jullie op les gehad. Frederiek heeft weinig geoefend en toch kan ze nu typen en dat vind ik heel fijn. Belangrijk voor de middelbare school! De caravan heeft aantrekkingskracht op kinderen!
Wilma en Lex, bedankt maar weer!
Willeke Mulder

Delphine vond het een fijne cursus. Ze heeft iets meer tijd nodig. Fijn dat dat dan ook mogelijk is. Leuke opzet.
H. van der Zee

Karlijn Vinke was de tweede dochter die bij jullie op les zat. Ook zij vond de lessen erg leuk, al viel het oefenen soms wat tegen. Maar jullie enthousiasme was erg aanstekelijk.
Evelien Vinke

Jarike heeft met veel plezier de lessen gevolgd. Ze is altijd vrolijk heen gegaan en teruggekomen. Ook heeft ze met veel inzet geoefend.
Annemiek de Vries

Beste Lex en Wilma,
In eerste instantie had Joran niet zo'n zin in typen. Maar hij is al die weken met veel enthousiasme geweest. Bedankt! Suzan Donk

Neville vond het leuk en leerde snel dat het erg fijn was dat je lekker snel kunt typen.

Annika zag het eerst niet zitten om op typles te gaan, maar heeft het met plezier gedaan! In de laatste week kwam er nog een eindspurt met oefenen (zoals jullie ook al verteld hadden dat dit meestal zo gaat). Wij wachten vol spanning af of ze nog voor het diploma gaat. In ieder geval typt ze goed en is ze zeer zeker vooruit gegaan! (van 2 naar 10 vingers). Hartelijk dank en tot ziens.

Rutger heeft met veel plezier de typlessen gevolgd. Had er veel lol in en leerde snel. Hij heeft veel geoefend! Een prima resultaat.

Rosemarie vond het erg leuk om naar de caravan te gaan voor de typlessen. Een cursus via internet was absoluut geen alternatief, ook niet toen het sleurlokaal niet bij de Emmaschool (waar zij op zit) maar in Assen Oost. Het sleurlokaal met Wilma en Lex zijn dik geslaagd!

Sander heeft er veel plezier van gehad en zal er zeker voor de toekomst ook veel plezier van hebben.

Danique en Léonie hebben met veel plezier deelgenomen aan de lessen. Het spelletje waarbij ze allebei met 1 hand moesten typen vonden ze heel erg leuk. Jullie weten de lessen op deze manier ook een beetje speciaal te maken. Super dat ze ook bij jullie thuis een keer mochten inhalen.
Heel erg bedankt. Van dit diploma zullen ze hun hele leven lang lol hebben!

Ik vond het een leuk examen. Heel erg bedankt! Ik ben veel sneller gaan typen. Ik ben heel erg blij met mijn eindscore: 164 aanslagen! Heel heel erg bedankt.
Groetjes van Loes

Ik ben zo blij!!! Bedankt
xxtjes Babet

Het was erg leuk om hier les te krijgen. Ik had echt niet gedacht dat ik dit zou halen.
Groetjes, Loran

Het was moeilijk maar ik heb het gehaald!!!!!! Dank je wel voor de leuke lessen!! Groetjes, Isa P

Geslaagd!!! (met 146 apm)
IsaG

Beste Wilma, Dank voor je enthousiaste inspanningen ons typen te leren. De komende jaren zullen onze aanslagen/minuut nog wel ↑
Groetjes,
Tom, Noor, Bram

Ik ging elke week met héél veel plezier naar jullie caravan toe, ik vond het hartstkke leuk!!
Sietze Vlas

Ik vond het echt super leuk! Voor les 5 vond ik het minder maar toen we echt teksten gingen typen vond ik het al leuker!
Groetjes, Floor

Ik vond het leuk om bij jullie te typen!
Groetjes, Sanne

Bedankt voor alle goede zorgen en begeleiding bij de typcursus van Mila.
Groetjes, Klara Bolt

Hartelijk dank voor de begeleiding en de feestelijke afsluiting. gr. juf Julia

Heel erg bedankt dat jullie mij hebben leren typen en ik vond het heel leuk!!!
Groetjes, Izabel

Het was heel erg gezellig, bedankt voor alles. :-P
groetjes, Carla

Ik vond het heel leuke typcursus :)
Aaron van Praag

Hallo, ik ben Norah. We hebben met z'n allen heel veel gewerkt en lol gehad. Ik geef je een tien.

We hebben heel veel lol gehad en ik vond het supergezellig. Bedankt Wilma en Alex
Ymkje Varwijk

Beste Wilma en Lex,

Ik ben een regelmatige gebruiker van het toetsenbord, van inmiddels 55 jaar oud, en heb daar sinds jaar en dag een soort haat-liefde verhouding mee. De computer verschaft veel gemak, maar daar staat tegenover dat er wel van alles moet worden ingevoerd. Ik heb tot op heden, tot mijn schande mij nog nooit concreet bekwaamd in het vlot typen, en deed alles nog met de beruchte twee vingers. Gelukkig viel mijn oog recentelijk op een artikeltje in een blad, waarin Wilma van Type Totaal uiteenzette hoezeer enige typevaardigheid het leven van een modale gebruiker achter het toetsenbord zoveel prettiger kan maken. Ik heb op basis van dit verhaal in een weekend een gecomprimeerde cursus blind typen gedaan, gevolgd door enkele maanden thuistraining, en zit nu inderdaad geheel anders achter het voorheen toch soms wel gehate toetsenbord. Ik zie wat ik type op het scherm, het gaat allemaal vlotter en met minder frustratie, ik voel me bekwamer en de aversie tegen het gebruik van de computer in het geheel neemt een positieve wending. Kortom, een aanrader voor iedereen die net als ik nog vele jaren met de computer moet samenleven, want los van de tijdwinst is er het toegenomen gebruikersgenot. En dat laatste is misschien nog wel het grootste, behaalde voordeel!

M. Lameijer, Peize


Beste Lex en Wilma,

Wij vinden het geweldig hoe jullie Jan-Willem op zo'n plezierige manier hebben kunnen leren typen.
Chapeau!

Groeten,
Gea ter Borg, Assen


Onze zoon, toen 11 jaar, heeft vorig jaar via typtotaal in 12 weken zijn typdiploma gehaald. Aansluitend aan school op de woensdagmiddag kreeg hij van Wilma en Lex op een zeer enthousiaste en uitdagende manier onderricht in het typen.

De uitreiking van de typdiploma’s groots.

Wilma en Lex hebben duidelijk oog voor het individuele kind en gaan uit van het maximaal haalbare. Voor het ene kind 60 aanslagen per minuut, voor het andere kind 240 aanslagen of meer per minuut. Ieder kind krijgt de gelijke feestelijke behandeling.

Als extra stimulans een competitie element; degene met de meeste aanslagen in het Noorden wint de ‘typtotaalbokaal’, een bokaal door Wilma en Lex in 2009 in het leven geroepen. Onze zoon won de bokaal. De uitreiking was herdenkingswaardig, in de bossen van Norg met Wilma en Lex als gastvrouw en heer. Een paar apart, met een warm hart!

Gun uw kind, zeker in het digitale tijdperk waarin wij leven een voorsprong. Laat uw kind een typdiploma halen, bij voorkeur via Typtotaal. Een prima kwaliteit/prijsverhouding gegeven door kundige en lieve mensen met oog voor kinderen.

Assen 11-07-2010

Annemiek EvenGeweldig, Youp van 't Hek in je promotiefilmpje!! Hoe is dat gelukt Lex? Leren blindtypen kan ik iedereen aanraden. Geeft rust en werkt 5 x zo snel.

Fenna Janssen, Assen