brengt je verder!
Typen op de computer: het is de gewoonste zaak van de wereld. Maar hoe goed typ je eigenlijk? Wie vlot en foutloos blindtypt heeft levenslang een voorsprong. En zeker in het vervolgonderwijs heb je een groot voordeel als je die vaardigheid beheerst.

Onderzoek van de Radboud Universiteit in Nijmegen heeft aangetoond dat kinderen die op jonge leeftijd tien vingers kunnen typen beter presteren en het makkelijker hebben in het voortgezet onderwijs. Maar ook voor studenten hebben we een speciale cursus.

En, minstens zo belangrijk: een goede typvaardigheid en een correcte typhouding voorkomen allerlei lichamelijke klachten. Maar, misschien nog belangrijker, kinderen vinden onze unieke cursus zo leuk dat ze ook het diploma echt willen halen..

Als extra zekerheid bieden wij onze diploma-garantie aan. Wie niet in een keer slaagt mag zonder extra cursusgeld het examen later overdoen, tot het diploma behaald is. Bovendien kan het diploma ook nog ge-update worden.
De cursus start bij 6 aanmeldingen. Tijdstip en plaats worden in onderling overleg vastgelegd.

Cursusprijs, inclusief het examen, bedraagt €195. U betaalt ons dit bedrag op het moment dat uw kind daadwerkelijk begint met de cursus.

Blindtypen. Voor zo weinig geld een extra duwtje in de rug voor nog betere leerprestaties van uw kind. Dat gunt u ze toch?

Met onze training scoor je beter en werk je prettiger!
Hoe werken wij?
Copyright © 2012
Lex Zwart
info@typtotaal.nl
  • Twaalf wekelijkse lessen na schooltijd
  • Thuis oefenen met speciaal toetsenbord en trainingsprogramma
  • Aantrekkelijke methode, speciaal voor kinderen

Waarin onderscheiden wij ons?
  • Voor ieder kind persoonlijke aandacht
  • Plezier in het typen, met spelletjes en speelse competitie
  • Moderne audio-visuele methode
TYPtoTAAL opleidingen