TYPtoTAAL opleidingen
brengt je verder!
Kleurwedstrijd "geef het sleurlokaal kleur!"

Copyright © 2014
Lex Zwart
info@typtotaal.nl
De caravan die we uit nood - omdat er een boom op ons vertrouwde groene sleurlokaal was gevallen - met spoed hebben omgebouwd tot leslokaal, is van buiten nog kaal en wit. Dat moet beter kunnen. Maar hoe? Blauw? Geel? Blauw met groen? Zebra? Of nog iets heel anders? Wij weten het niet. Daarom nodigen we jou uit iets beters te bedenken. Gebruik daarvoor de kleurplaat die je van ons krijgt of download 'm hier. Dat gaat zo: klik op het gekleurde woordje "hier". Je krijgt dan de kleurplaat te zien. Rechtsklik op de kleurplaat (klik met de rechtermuisknop) en kies dan "Afbeelding opslaan als...". Je kan dan aangeven waar je de kleurplaat op je computer wilt opslaan. Daarna kan je 'm uitprinten. Inkleuren op de computer mag ook.

Maak er iets moois van. Meer dan één ontwerp insturen mag. Iedereen mag meedoen. Als jouw ontwerp wordt uitgevoerd komt je naam erop en je wint een boekenbon van € 50.

Lever je ontwerp bij ons in of stuur het naar:
TYPtoTAAL,
Postbus 27, 9331 AA Norg.
Het moet op 1 mei 2014 bij ons binnen zijn. Een deskundige jury beoordeelt de ontwerpen op originaliteit en uitvoerbaarheid.

Verlengd tot 1 mei!