TYPtoTAAL opleidingen
Oefenen is een belangrijk onderdeel van de cursus. Elke dag een kwartiertje oefenen is echt een minimum. Maar als je een keer een dag mist, is dat niet heel erg als je het een andere dag inhaalt. Eén keer per week oefenen is te weinig, ook al is het heel lang.

Het gaat er vooral om te oefenen met de ThuisTyptomaat. In het lesboekje staat wat je moet oefenen. Aan het eind van de week, dus één of twee dagen voor je weer naar les gaat, typ je de oefentekst uit het lesboekje over en stuur je die per mail aan ons op.

Huiswerk mailen is niet moeilijk. Alleen de oefening die je uit het lesboekje moet overtypen hoef je te mailen, niet de Thuis Typtomaat-oefeningen. Dat overtypen kan je het handigste doen in een zogenaamde tekstverwerker, zoals Word of Writer, of Kladblok. Begin dan altijd met je naam!

Als je de tekst afhebt kan je die aan ons mailen. Als je weet hoe je moet knippen en plakken, kan je het in een mailtje aan ons plakken. Maar je kan het ook als een bijlage meesturen. Als je niet weet hoe het moet, vraag het dan aan iemand, dan kan je het daarna vast wel zelf.
Kom je er helemaal niet uit, dan mag je het ook uitprinten en meenemen naar de les. Zet ook dan je naam erboven!
Huiswerk
Welke les?
Copyright © 2012
Lex Zwart
info@typtotaal.nl
Je stuurt steeds het huiswerk dat bij de laatste les hoort, dus na de tweede les komt huiswerkles 2.
Innovatie
Dit project is mede gefinancierd door de Europese Gemeenschap, Europees Fonds voor Regionale Ontwikkeling (EFRO) en de provincie Drenthe, Innovatief Actieprogramma Drenthe 2008-2010
brengt je verder!